Jakolan tila täytti 100 vuotta 2018

Saarijärvellä, Pääjärven kylässä, sijaitsevaan Jakolan tilaan kuuluu 1900-luvun alkupuolella rakennetun päätilan lisäksi erillinen tila Villa Rentola, korkeatasoinen mökki Villa Mertala, saunamökki Mertaranta sekä entinen kyläkoulu Mulikan Hillton. Päätilalta löytyy myös Jakolan automuseo, joka on yksi Suomen suurimmista automuseoista.

Palveluihin kuuluu majoitukset, ruoka- ja juhlapalvelut sekä erilaiset luonnonläheiset aktiviteetit vuodenaikojen mukaan. Rauhallinen ja monipuolinen ympäristö mahdollistaa esimerkiksi kalastuksen, veneilyn, hiihtämisen, patikoinnin, marjastuksen ja sienestyksen. Kaikki majoituskohteemme ovat savuttomia ja lemmikkiystävällisiä. Ilmainen wi-fi löytyy joka kohteesta.

Toimintaa monessa sukupolvessa

Vuonna 2022 tehtiin sukupolven vaihdos ja nykyiset omistajat perustivat Mty Jakola yhtymän. Sisarukset Ilkka, Vesa, Hannele ja Antti jatkavat toimintaa neljännessä polvessa.

Esa ja Mirja asuvat edellen tilalla ja jatkavat tarvittaessa majoitustoiminnan ja kiinteistöjen hoidossa. Mulikan HillTon on edelleen Mirjan ja Esan omistuksessa.

Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan maaseudun rauhasta mökeillemme ja maalaishotelliimme oikein pidemmän kaavan mukaan!

Toivottavat Ilkka, Vesa, Hannele ja Antti sekä taustavoimat Mirja ja Esa.

Maaseudun tulevaisuus ja elinvoima

Maaseudun tulevaisuus ja elinvoima on meille tärkeää, joten toivomme että viidennelläkin sukupovella on vielä intoa ja mahdollisuus jatkaa toimintaa. Viidettä sukupolvea edustavat seitsemän alle 8 vuotiasta ilonpilleriä!

Ota yhteyttä!

Sähköposti: mirja.oikari@jakola.fi
Puh: 040 5653716