Mulikan HillTon

Mulikan Hillton on entinen kyläkoulu, johon on kunnostettu juhlatilat n. 100 hengelle sekä majoitustilat 20 hengelle. Tilat taipuvat erilaisiin tapahtumiin hää- ja syntymäpäiväjuhlista virkistys- ja kokoustoimintaan. Majoitustilat palvelevat niin juhlavieraita kuin yksittäisiäkin matkailijoita. Samassa rakennuksessa on myös saunatilat. Aamupalan voi tilata tai valmistaa myös itse majoitustilan keittiössä. Juhliin, ryhmiin ja kokouksiin on mahdollista tilata catering talon puolesta.

Hilltonissa on suuri piha, entinen urheilukenttä, joka mahdollistaa pysäköinnin ja leiriytymisen lisäksi erilaiset pihaleikit ja liikunnalliset aktiviteetit.

Villa Rentola

Rentolan idyllinen maalaisympäristö pihapiireineen tarjoaa mahdollisuudet rentouttavaan lomaan koko perheelle tai vaikka ryhmälle. Vuodepaikkoja talosta löytyy yhteensä 12+4, viidessä erillisessä huoneessa. Kesällä on mahdollista majoittua myös piha-aitassa.

Villa Rentola sijaitsee noin 300 metrin päässä Heijostenkoskista, joilla voi harrastaa kalastusta ja koskenlaskua. Rannassa on myös laituri ja uimapaikka suvannossa. Tilan läheisyydestä löytyy myös eräkämppä, jonne on autotien päästä vajaan kilometrin patikkamatka.

Mertaranta

Saunamökki Mertaranta sijaitsee Karankajärven rannassa ja soveltuu 2 vuodepaikallaan mainiosti pienille seurueille ja pariskunnille.

Villa Mertala

Mertala on tasokas, yksikerroksinen huvila Karankajärven rannassa (60 m). Paikka soveltuu hyvin perhelomien viettoon tai pienille ryhmille. Tilavassa tupakeittiössä onnistuu myös kokoukset ja perhejuhlat.

Vuodepaikkoja löytyy 6+2. Mökiltä on helppo lähteä talvisin myös kelkkareitille.