OHJELMAA

 

Lumen riemuja-Jakolan talvi

Talvella Jakolan tila tarjoaa mahdollisuuksia niin perinteisiin talvilajeihin kuin moottorikelkkailuunkin. Rentolasta pääset vaivatta Kouheron Kelkkailijoiden ylläpitämälle moottorikelkkauralle. Mahdollisuuksia on pitempäänkin retkeen, uraa on avoinna noin 250 kilometriä. Ja jos haluat vain kokeilla kelkkailun riemuja voit vuokrata kelkan Jakolan tilalta ja ajella vaikkapa läheisillä pelloilla.

Hiihtäjille Jakolan tila on verraton kohde. Valmista latua on tarjolla esimerkiksi 30 km:n päähän Karstulaan asti. Ja ennen saunomista saa hyvän hien pintaan parin kilometrin pituisella saunalenkillä. Pilkkimisen iloihin pääsee tutustumaan läheisten järvien jäällä.

Veden tuomat mahdollisuudet - Jakolan kesä

Jakolan tilan läheisyydessä sijaitsevat erilaiset vesistöt tarjoavat hienot puitteet kalastamiseen, olitpa sitten vannoutunut perhokalastaja tai mato-onginnan kiireettömyydestä nauttiva kalastelija. Veteen liittyvät myös muut kesän aktiviteetit melonnasta koskenlaskuun. Liikunnallisiin harrastusmahdollisuuksiin kuuluu lisäksi tenniksen peluu Jakolan tilan omalla kentällä.