RENTOLA

Rentolan alakerran tupa

Kaksikerroksinen talo luonnon keskellä, vanha kaunis maalaispihapiiri Heijostenkosken kalastusalueen läheisyydessä. Koskelle on matkaa n. 300m. Uimapaikka suvannossa soveltuu aikuisille ja uimataitoisille lapsille. Pikkulapsille on yleinen uimaranta kauempana. Lapsille viihtyisä ja turvallinen pihapiiri, kotieläimet myös sallittuja. Samassa pihassa ovat aitat ja grillikatos.

Päärakennuksessa on 10+6 vuodepaikkaa ja kesällä aitoissa 14. Alakerrassa tupa, keittiö, 2 mh, 2 wc:tä, sauna, pukuhuone ja tilava pesuhuone, josta käynti terassille. Keittiössä jääviileäkaappi, astianpesukone, astiat ynnä muut tarvittavat pienkodinkoneet. Yläkerrassa oleskelutila, jossa 4 vp ja minikeittiö. 2 mh, toisesta ovi parvekkeelle, wc ja suihku. Lapsille leikkinurkkaus, johon tarvittaessa lisävuodepaikkoja. 

Rentola on mainio lomakohde ympäri vuoden. Kesällä voit marjastaa, sienestää, soutaa ja kalastaa Hepolammella, retkeillä eräkämpälle (3 km) tai lähellä olevalle kodalle. Perhokalastajille myymme kalastuslupia Heijostenkoskelle ja Karajoelle. Koskenlasku järjestyy yhteistyössä ohjelmapalveluyrittäjien toimesta. Talvella hiihtoladut lähtee pihasta, vuokraamme moottorikelkkaa, jolla pääsee ajelemaan lähipelloilla. Yhteys myös hoidetuille kelkkaurille. Saarijärvellä lähin laskettelurinne, Paavonrinteet.

Rentolassa on myös hyvät maastot koiraharrastuksiin , paikka toimii myös koiraleirien majoituspaikkana.

Jakolan päätilalla (1 km)on automuseo joihin voit myös tutustua. Rantasauna Karajoen varrella on myös vuokrattavissa.

 

Hinnat:                                                                                                          

alk. 400 euroa vkl                                                   
alk. 650-950 euroa  viikko                                 

aitat sopimuksen mukaan.

Lisää kuvia löydät Facebook ryhmästämme. Katso tästä