MULIKAN HILLTON

 

Mulikan HillTonin syksyä

 

Mulikan HIllTon – maalaishotelli perinteisessä kulttuurimaisemassa

Maalaishotelli Mulikan HillTonin viihtyisät ja muuntuvat juhlatilat soveltuvat mainiosti perhejuhliin, kokouksiin, harrasteryhmille ja myös yksittäiset lomailijat ovat tervetulleita. Ruokapalvelut voi tilata kaikkiin tapahtumiin, myös aamupalamahdollisuus on yksittäisille majoittujille. Rennot ja yksilölliset hotellihuoneet sijaitsevat rakennuksen toisessa päässä erillisen sisäänkäynnin takana. Tilat on sisustettu 50-luvun hengessä,  erikoisuutena ovat sen ajan juhlaväkeä sekä ihmisen elämänkaarta kuvaavat nostalgiset seinämaalaukset.

Muuntuvat juhlatilat ja herkulliset tarjoilut tilanteen mukaan

Mulikan Hilltonin juhlatiloihin kuuluu 3 salia, joita voidaan muunnella eri kokoisille ryhmille (20-100 hlölle). Käytettävissä mm. karaoke- ja äänentoistolaitteet, videotykki ja screen.  WC-tilat ovat eteisen yhteydessä. Hotellin keittiöstä järjestyvät tilan emännän herkulliset juhlatarjoilut ja aamiaiset ammattitaidolla asiakkaiden toiveiden mukaan, lähiruoka ja perinteet huomioiden.

Avara pihapiiri ja näkymät Karankajärvelle

Maalaishotellin avara pihapiiri soveltuu hyvin erilaisiin harrastuksiin kesällä ja talvella. Myös erilaisia seurapelejä ja harrastusvälineitä on saatavilla. Etupihalla on katettu terassi ja tanssilava.  Rakennuksen järven puoleisella puutarha-alueella on asiakkaiden käytettävissä grillikatos ja puutarhakalusteet.

Rennot ja yksilölliset hotellihuoneet matkailijoille ja lemmikeille

Majoitustilat ovat kahdessa kerroksessa, joihin on oma sisäänkäynti.  Huoneita on 8 kpl (14+6 vp), joista kaksi perhehuoneita,  2 keittiötä, 4 wc:tä, 2 suihkua.  Kellarikerroksessa on viihtyisä saunaosasto, jonka  yhteydessä takka ja wc. Yläkerrassa on kerhohuone, jossa on biljardipöytä ja tilapäistä majoitustilaa.

Mulikan HillTonissa perinteiset arvot ovat kunniassa

Rakennus on entinen Mulikan kyläkoulu. Se on korkealla mäellä keskellä Mulikan kylää kuitenkin omassa rauhassa. Koko alueelle on tehty pihasuunnitelma ja kasveina käytetään perinnekasveja 50-luvulta, sekä muissakin rakenteissa suositaan sen ajan henkeä. Järven puoleisessa rinteessä on puutarha, jonne on istutettu hedelmäpuita ja marjapensaita sekä kasvimaa. Satoa käytetään ruoanvalmistukseen asiakkaille. Juhlatiloissa on käytetty hyödyksi korjattua koulun entistä kalustoa sekä sisustuksessa on vaalittu 50-luvun perinteitä.  Tilaa koristavat seinämaalaukset, jotka kuvaavat  50-luvun juhlijoita ja ihmisen elämänkaarta.

Runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja käyntikohteita lähialueella. Katso lähemmin!

Mulikan HillTon Karankajärven maisemissa

Mulikan Hillton, sisäänkäynti majoitustiloihin
Jakolan automuseosta on saatavissa vaikka hääkyyditystä

Katso lisää kuvia RUOKA-sivulta!

Lisää kuvia Mulikan Hilltonista Jakolan tilan Facebook-sivuilla. Katso tästä

> Takaisin MAJOITUS-sivulle