VILLA MERTALA

Villa Mertala on korkeatasoinen pyöröhirsihuvila Karankajärven rannalla. Tilava koivujen ja leppien ympäröimä tontti antaa puitteet onnistuneelle lomalle perheille ja pienille ryhmille. Alue on osa maakunnallisesti arvokasta Pääjärven-Hokkalanmäen kulttuurimaisema-aluetta. Huvila sijaitsee rauhallisella paikalla kuitenkin hyvien teiden varrella, Pylkönmäelle 12 km, Karstulaan 15 km ja Saarijärvelle 30 km. Samalla tontilla on saunamökki, Mertaranta.

Villa Mertalassa on tilava tupakeittiö. Hyvinvarustetussa keittiössä on astianpesukone ja jääviileäkaappi. Kohteessa on kolme makuuhuonetta, joissa yhteensä kuusi vuodepaikkaa ja kaksi lisävuodetta oleskelutiloissa. Puusauna, pesuhuone, 2 wc:tä, pesukone ja vaatteiden kuivauskaappi kuuluvat myös varustukseen. Kalustettu suuri terassi, avara piha-alue, grillikatos ja vene käytössä.

Talvella Villa Mertalasta pääset suoraan hoidetulle moottorikelkkauralle. Kohteessa on myös hiihtolatu, joka lähtee pihasta. Eteläauringon lämpöisessä paisteessa voit ottaa aurinkoa rannalla tai soudella Karankajärven upeissa maisemissa. Heijostenkosket ja Karajoki tarjoaa hienot puitteet perhokalastukseen ja lähiseudulla on  ympäri vuoden hyvät ulkoilumahdollisuudet.


Hinnat:

alk. 400 euroa  vkl

alk. 650-950 euroa viikko

heinä-elokuussa miel. viikkoja


Lisää kuvia Villa Mertalasta Jakolan tilan Facebook ryhmässä. Katso tästä